Knallend oud en nieuw in Surhuisterveen

Bij Douma ter Veld Vuurwerk vind je hét grootste online aanbod aan vuurwerk Surhuisterveen. Verschillend van knalvuurwerk en vuurpijlen tot aan siervuurwerk, alles vind je in ons assortiment. Wij vinden veiligheid erg belangrijk, vandaar dat wij daar ook aandacht aan besteden. Zo hebben wij ook verschillende veiligheidsartikelen in ons assortiment. Onze gehele collectie kun je vinden op onze website.

Vuurwerk Surhuisterveen

Dus wil jij het afgelopen jaar ook afsluiten met een knal? Bestel dan online je vuurwerk bij Douma ter Veld Surhuisterveen. Je hoeft alleen maar eenvoudig de onderstaande stappen te volgen en goed de informatie te bekijken op ons bestelinformatieformulier:

- Kies de producten
- Ga naar winkelwagen en reken af
- Vul jouw gegevens in
- Kies afhaaldatum, locatie en tijd
- Je wordt doorgestuurd naar IDeal of PayPal waarmee je kunt betalen
- Je ontvangt de afhaalbon op jouw e-mailadres

Bestel simpel online vuurwerk in Surhuisterveen en haal het gemakkelijk op bij onze vestiging. Wij zitten gevestigd in Grootegast, dat is maar een kleine 20 minuten rijden vanaf Surhuisterveen.
Wat belangrijk is om te weten is dat bestellingen alleen op 28, 30 & 31 december kunnen worden opgehaald. Bij vragen en / of onduidelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen! Douma ter Veld Vuurwerk Surhuisterveen! ✓Knalhard de goedkoopste ✓Het beste vuurwerk ✓Bestel direct online.

Veilig oud en nieuw vieren in Surhuisterveen

Wil jij ook veilig oud & nieuw vieren in Surhuisterveen? Naast de veiligheidsartikelen in ons assortiment is het ook van belang dat jij zelf je hoofd erbij houdt en geen gevaarlijke dingen doet. Zorg dan ook dat je redelijk nuchter bent en vooral niet te veel hebt gedronken. Zie hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jij veilig het nieuwjaar in gaat in Surhuisterveen:

- Zorg dat je kleding niet bestaat uit licht ontvlambaar materiaal
- Gebruik altijd een aansteeklont bij het afsteken
- Houd het vuurwerk NOOIT in je hand wanneer je deze hebt aangestoken
- Gebruik een veiligheidsbril tijdens oud en nieuw
- Vuurpijlen kun je in een pvc buis of in een fles neerzetten. Die buis of fles kun je vullen met zand of water zodat je ook zeker weet dat die niet omvalt
- Steek vuurwerk dat is afgegaan NOOIT op nieuw aan