Vuurwerk Marum

Wil jij ook zo graag een spectaculaire vuurwerkshow zien in Marum? En vind je de prijzen van de kaartjes ook zo duur? Dan ben je bij Douma ter Veld Vuurwerk op de goede plek! Wij hebben namelijk hét grootste aanbod aan vuurwerk in Marum. Er zijn veel verschillende soorten verschillend van knalvuurwerk en vuurpijlen tot aan mooi siervuurwerk. Ideaal om allemaal te gebruiken tijdens jouw eigen vuurwerkshow in de achtertuin! Wij leveren het beste vuurwerk en zijn ook nog eens knalhard de goedkoopste. Wij denken graag met je mee en hebben daarom ook veiligheidsartikelen. Bekijk op onze website ons gehele assortiment!

Knallend oud en nieuw in Marum

Bij Douma ter Veld Vuurwerk heb je het beste vuurwerk en wij zijn knalhard de goedkoopste! Bestel direct online de producten in Marum. Na het afronden van de betaling krijg je een afhaalbon toegestuurd op je email. Met deze bon kun je het vuurwerk afhalen op 28, 30 & 31 december bij onze vestiging. Onze vestiging zit in Grootegast, dat is maar 15 minuten rijden vanaf Marum! Lees op onze website goed de bestelinformatie door en volg de stappen. Bij vragen en / of onduidelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen! Douma ter Veld Vuurwerk Marum!
✓Knalhard de goedkoopste ✓Het beste vuurwerk ✓Bestel direct online.

Veilig oud en nieuw vieren in Marum

Wil jij ook veilig oud & nieuw vieren in Marum? Naast de veiligheidsartikelen in ons assortiment is het ook van belang dat jij zelf je hoofd erbij houdt en geen gevaarlijke dingen doet. Zorg dan ook dat je redelijk nuchter bent en vooral niet te veel hebt gedronken. Zie hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jij veilig het nieuwjaar in gaat in Marum:
- Zorg dat je kleding niet bestaat uit licht ontvlambaar materiaal
- Gebruik altijd een aansteeklont bij het afsteken
- Houd het vuurwerk NOOIT in je hand wanneer je deze hebt aangestoken
- Gebruik een veiligheidsbril tijdens oud en nieuw
- Vuurpijlen kun je in een pvc buis of in een fles neerzetten. Die buis of fles kun je vullen met zand of water zodat je ook zeker weet dat die niet omvalt
- Steek vuurwerk dat is afgegaan NOOIT op nieuw aan