Vuurwerk Kollum

Ben jij ook zo’n fan van die mooie cake boxen? Of van de simpele rotjes? Dan ben je bij Douma ter Veld Vuurwerk aan het goede adres! Bij ons vind je namelijk hét grootste aanbod aan vuurwerk in Kollum, variërend van knalvuurwerk en vuurpijlen tot aan siervuurwerk. Wij hebben bijna alles wel en denken ook aan jouw veiligheid. Wij verkopen namelijk ook een aantal veiligheidsartikelen zoals veiligheidsbrillen, een extra dik aansteeklont of een lanceerbasis voor vuurpijlen. Bekijk onze totale collectie van vuurwerk Kollum op onze website.

Knallend oud en nieuw in Kollum

Je kunt bij ons eenvoudig vuurwerk bestellen in Kollum. De producten kun je gerust aan je winkelwagen toevoegen en dit later afrekenen. Als de betaling is afgerond ontvang je en afhaalbon voor je bestelling. Onze vestiging is namelijk gevestigd in Grootegast in Groningen, ongeveer op 25 minuten afstand van Kollum. Daar kun je op 28,30 of 31 december je bestelling afhalen, vergeet hierbij niet de afhaalbon! Bekijk ons bestelinformatieformulier en volg de stappen. Bij vragen en / of onduidelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen! Douma ter Veld Vuurwerk Kollum! ✓Knalhard de goedkoopste ✓Het beste vuurwerk ✓Bestel direct online.

Veilig oud en nieuw vieren in Kollum

Wil jij ook veilig oud & nieuw vieren in Kollum? Naast de veiligheidsartikelen in ons assortiment is het ook van belang dat jij zelf je hoofd erbij houdt en geen gevaarlijke dingen doet. Zorg dan ook dat je redelijk nuchter bent en vooral niet te veel hebt gedronken. Zie hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jij veilig het nieuwjaar in gaat in Kollum:
- Zorg dat je kleding niet bestaat uit licht ontvlambaar materiaal
- Gebruik altijd een aansteeklont bij het afsteken
- Houd het vuurwerk NOOIT in je hand wanneer je deze hebt aangestoken
- Gebruik een veiligheidsbril tijdens oud en nieuw
- Vuurpijlen kun je in een pvc buis of in een fles neerzetten. Die buis of fles kun je vullen met zand of water zodat je ook zeker weet dat die niet omvalt
- Steek vuurwerk dat is afgegaan NOOIT op nieuw aan