Vuurwerk Grootegast

Vuurwerk Grootegast

Bij Douma ter Veld in Grootegast vind je het grootste online aanbod aan vuurwerk. Variërend van knalvuurwerk en vuurpijlen tot aan siervuurwerk, alles vind je in ons assortiment. Tegenwoordig wordt de veiligheid rondom vuurwerk steeds belangrijker, vandaar dat wij daar ook aandacht aan besteden. Zo hebben we bijvoorbeeld veiligheidsbrillen, extra sterke aansteeklonten en een lanceerbasis voor een vuurpijl. Onze gehele collectie aan vuurwerk Grootegast en veiligheidsartikelen kun je vinden op onze website.

Vuurwerk bestellen Grootegast
Dus wil jij het nieuwjaar ook met een knal beginnen? Bestel dan online je vuurwerk bij Douma ter Veld in Grootegast. Doorloop eenvoudig de onderstaande stappen op ons bestelinformatieformulier:
- Kies de producten
- Ga naar winkelwagen en reken af
- Vul jouw gegevens in
- Kies afhaaldatum, locatie en tijd
- Je wordt doorgestuurd naar IDeal of PayPal waarmee je kunt betalen
- Je ontvangt de afhaalbon op jouw e-mailadres

Bestel simpel online vuurwerk in Grootegast en haal het gemakkelijk op bij onze vestiging. Wat belangrijk is om te weten is dat bestellingen alleen op 28, 30 & 31 december kunnen worden opgehaald. Bij vragen en / of onduidelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen! Douma ter Veld Vuurwerk Grootegast! ✓Knalhard de goedkoopste ✓Het beste vuurwerk ✓Bestel direct online.

Veilig oud en nieuw vieren in Grootegast

Wil jij ook veilig oud & nieuw vieren in Grootegast? Naast de veiligheidsartikelen in ons assortiment is het ook van belang dat jij zelf je hoofd erbij houdt en geen gevaarlijke dingen doet. Zorg dan ook dat je redelijk nuchter bent en vooral niet te veel hebt gedronken. Zie hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jij veilig het nieuwjaar in gaat in Grootegast:

- Zorg dat je kleding niet bestaat uit licht ontvlambaar materiaal
- Gebruik altijd een aansteeklont bij het afsteken
- Houd het vuurwerk NOOIT in je hand wanneer je deze hebt aangestoken
- Gebruik een veiligheidsbril tijdens oud en nieuw
- Vuurpijlen kun je in een pvc buis of in een fles neerzetten. Die buis of fles kun je vullen met zand of water zodat je ook zeker weet dat die niet omvalt
- Steek vuurwerk dat is afgegaan NOOIT op nieuw aan