Vuurwerk Grijpskerk

Wil jij oud en nieuw ook in stijl vieren? Dat doe je natuurlijk met vuurwerk van Douma ter Veld! Wij hebben dé grootste online collectie aan vuurwerk in Grijpskerk. Onze producten verschillen van knalvuurwerk en vuurpijlen tot aan siervuurwerk. Bijna alles is wel te vinden in ons vuurwerkaanbod, zelfs veiligheidsartikelen. Bij Douma ter Veld vuurwerk vinden wij veiligheid erg belangrijk. Op onze website kun je onze volledige collectie aan vuurwerk Grijpskerk bekijken!

Knallend oud en nieuw in Grijpskerk

Douma ter Veld Vuurwerk zit gevestigd in Grootegast in Groningen. Dat is maar op ongeveer 10 minuten rij afstand van Grijpskerk, dichterbij kun je het niet hebben. Als je iets leuks hebt gevonden tussen ons assortiment, kun je het vuurwerk bestellen vanuit Grijpskerk. Na het afronden van de betaling krijg je een afhaalbon in jouw mailbox. Hiermee kun je de bestelling gemakkelijk afhalen bij Douma ter Veld Vuurwerk in Grootegast. Houd er wel rekening mee dat bestellingen alleen kunnen worden afgehaald op 28, 30 & 31 december. Lees de bestelinformatie goed door voor meer informatie. Bij vragen en / of onduidelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen!
Douma ter Veld Vuurwerk Grijpskerk! ✓Knalhard de goedkoopste
✓Het beste vuurwerk ✓Bestel direct online.

Veilig oud en nieuw vieren in Grijpskerk

Wil jij ook veilig oud & nieuw vieren in Grijpskerk? Naast de veiligheidsartikelen in ons assortiment is het ook van belang dat jij zelf je hoofd erbij houdt en geen gevaarlijke dingen doet. Zorg dan ook dat je redelijk nuchter bent en vooral niet te veel hebt gedronken. Zie hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jij veilig het nieuwjaar in gaat in Grijpskerk:

- Zorg dat je kleding niet bestaat uit licht ontvlambaar materiaal
- Gebruik altijd een aansteeklont bij het afsteken
- Houd het vuurwerk NOOIT in je hand wanneer je deze hebt aangestoken
- Gebruik een veiligheidsbril tijdens oud en nieuw
- Vuurpijlen kun je in een pvc buis of in een fles neerzetten. Die buis of fles kun je vullen met zand of water zodat je ook zeker weet dat die niet omvalt
- Steek vuurwerk dat is afgegaan NOOIT op nieuw aan