Vuurwerk Buitenpost

Bij Douma ter Veld Vuurwerk Buitenpost vind je eenvoudig online vuurwerk. Daar heb je hét grootste assortiment aan vuurwerk, van knalvuurwerk tot aan vuurpijlen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een aantal siervuurwerk producten, deze zijn speciaal gemaakt voor oudejaarsavond. Bekijk hier ons gehele assortiment aan vuurwerk Buitenpost. Naast alleen vuurwerk verkopen wij ook veiligheidsartikelen, bij Douma ter veld Vuurwerk staat veiligheid bovenal voorop!

Knallend oud en nieuw in Buitenpost

Onze vestiging ligt in Grootegast, Groningen. Dat is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Buitenpost. Je kunt gewoon vanuit Buitenpost vuurwerk bestellen. Doorloop eenvoudig de onderstaande stappen op ons bestelinformatieformulier:
- Kies de producten
- Ga naar winkelwagen en reken af
- Vul jouw gegevens in
- Kies afhaaldatum, locatie en tijd
- Je wordt doorgestuurd naar IDeal of PayPal waarmee je kunt betalen
- Je ontvangt de afhaalbon op jouw e-mailadres
Vervolgens kun je het vuurwerk gemakkelijk met de afhaalbon ophalen in Grootegast. Let wel op dat bestellingen alleen kunnen afgehaald worden op 28,30 en 31 december. Bij vragen en / of onduidelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen! Douma ter Veld Vuurwerk Buitenpost! ✓Knalhard de goedkoopste ✓ Het beste vuurwerk ✓Bestel direct online.

Veilig oud en nieuw vieren in Buitenpost

Wil jij ook veilig oud & nieuw vieren in Buitenpost? Naast de veiligheidsartikelen in ons assortiment is het ook van belang dat jij zelf je hoofd erbij houdt en geen gevaarlijke dingen doet. Zorg dan ook dat je redelijk nuchter bent en vooral niet te veel hebt gedronken. Zie hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jij veilig het nieuwjaar in gaat in Buitenpost:

- Zorg dat je kleding niet bestaat uit licht ontvlambaar materiaal
- Gebruik altijd een aansteeklont bij het afsteken
- Houd het vuurwerk NOOIT in je hand wanneer je deze hebt aangestoken
- Gebruik een veiligheidsbril tijdens oud en nieuw
- Vuurpijlen kun je in een pvc buis of in een fles neerzetten. Die buis of fles kun je vullen met zand of water zodat je ook zeker weet dat die niet omvalt
- Steek vuurwerk dat is afgegaan NOOIT op nieuw aan